free porn
sexeggs.org
at final uk fake agent reaches big o.www.porndawn.pro

Q&A

• Vilket resultat kan jag förvänta mig och hur länge håller det?

Alla är olika och har olika genetiska förutsättningar. Tandens ursprungliga färg varierar från person till person. Missfärgade tänder kan bero på flera saker som ex. medicinering, mineral obalans och tandhälsa.
De flesta som gör behandling med Megawhite får i snitt 9 nyanser ljusare tänder.

Har man väldigt ljusa tänder från början blir resultatet inte lika många nyanser. Dock kan dina tänder kan aldrig bli ljusare än dina genetiska förutsättningar, vilket betyder att alla kan inte få den ljusaste färgen på tandkartan, då alla inte har förutsättningar för det.
Dock så kommer dina tänder att bli ljusare.

• Kommer Megawhite att fungera för mig?

Ja!
Ung som gammal, man eller kvinna, rökare eller icke rökare. Så länge dina tänder och tandkött är friskt så kan du bleka tänderna med Megawhite.

• Kan man bleka konstgjorda tänder?

Ja, man kan bleka konstgjorda tänder. Missfärgningarna kommer att blekas och tänderna kommer att bli bli några nyanser ljusare, men de kan aldrig bli vitare än var de var när de sattes in. Helheten kommer att bli bättre.

• Hur lång tid tar en Megawhite behandling?

Megawhite Blue Fusion tar endast 15 minuter. Vissa kunder gör dubbla behandlingar, men det tar aldrig längre än 30 min.

• Hur länge håller resultatet?

Vi rekommenderar att göra en ny behandling var 3.e till var 6.e månad för att hålla tänderna ljusa. Hur länge resultatet håller är individuellt, beroende på dina genetiska förutsättningar, kost och skötsel.


• Hur lång tid behöver jag vänta innan jag kan äta och dricka?

Vi rekommenderar att inte äta eller dricka något inom 30 min efter din tandblekningsbehandling. Porerna i tänderna är öppna efter att dina missfärgningar avlägsnats, och därför rekommenderar vi att undvika all mörk mat och dryck som kaffe, te, soya och rött vin, cigaretter och snus
i 24 h efter utförd behandling för bästa resultat.

• Varför får man missfärgade tänder?

Missfärgningar kan vara ett resultat av medicinering, då kan tänder bli blå eller grå, missfärgningar kan även komma från mat och dryck, rökning, snusning eller åldrande.
Desto äldre vi blir, desto mörkare färg får tänderna naturligt med åldern. Oavsett livsstil så blir tänderna mörkare desto äldre vi blir.

• Vem ska inte bleka tänderna?

Vi rekommenderar att man har fyllt 18 år.
Vi rekommenderar inte att man gör tandblekningsbehandling när man ammar eller är gravid.
Är du känslig mot något finns ingredienslista på förpackningen.

• Hur ofta kan jag göra tandblekning?

Tandblekning kan göras vid behov upp till 4 ggr per år. De flesta gör tandblekning inför speciella tillfällen som fester, bröllop, födelsedagar. Ett vitt leende ger ett bra intryck och är trevligt att titta på.
Många bleker tänderna av hygienskäl för att man känner sig finare och fräschare med ett vitt leende.

• Vad ska jag tänka på innan tandblekning?

Vi rekommenderar att du har gjort en tandläkarundersökning de senaste 6 månaderna, för att kontrollera att du inte har några hål och för att ta bort tandsten (kan ej blekas bort) eller andra eventuella problem.
Vi rekommenderar att du har nyborstade tänder innan du gör din behandling.


• Vad gör Mega White annorlunda?

Den snabba och smidiga behandlingen skiljer sig mot för andra märken. Vår unika formula i kombination med användning av 480-520 nanometer blått ljus producerar det mest snabbagerande lasertandblekningsljuset som finns tillgängligt. Den är rekommenderad av tandläkare runt om i världen och är uppskattad av kändisar och människor i det offentliga ljuset.

Mega White är säker, effektiv, och skonsam för tänder och tandkött. Den innehåller inga skadliga ingredienser. Den unika formulan är peroxidfri, vilket innebär att du slipper ilningar och känslighet i tänderna efter behandling vilket man ofta får av peroxidblekning.
Megawhite Blue fusion är utvecklad och används av tandläkare och är ISO certifierad. Produkten är registrerad i CPNP (Cosmetic Product Notification Portal). Vilket betyder att den är registrerad i EU´s kosmetikaregister. 520 whitening machine är CE märkt och följer EU:s säkerhetskrav.

BRA ATT VETA!

• Om du har gått hos hudläkare och fått behandling under en längre tid mot acne och tex fått acnemedicin tetracykliner, så kan det ha påverkat tänderna så att de går i grått och kan vara svårare att bleka.

• Det är lättare att bleka tänder som är missfärgade i varma färger som brunt och gult, än de som tex går i grått och blått.

• Vita fläckar på tänderna kan framträda direkt efter en tandblekning , men brukar lägga sig efter några timmar. De vita fläckarna kan bero på för stort intag av flour när man var barn och detta kallas flouros.

• Ca 15-20% av befolkningen är av olika skäl svårblekta. Exempel kan vara genomskinliga tänder, flouros, läkemedelsmissfärgningar, röda pigment i tänderna, tjocka tänder, grå missfärgningar och svårt missfärgade tänder där tänderna är mycket mörka. I dessa fall så kan det behövas längre behandlingstid och då rekommenderar man 2 x 15 min för att uppnå önskat resultat.


[instagram-feed]

https://fapgosu.com exotic babe ruth sprays her warm golden piss in the shower. cuckold husband shares his wife with a well hung black dude. xxxhdfire.com all the right stuff.